some_text

Gr-ASE obté finançament per a realitzar una recerca sobre: Els micropobles de Catalunya: situació i reptes de futur.

L’equip format per Jordi Garreta, Ramon Julià, Carolina Blàvia, Rafael Allepuz, Núria Llevot, Olga Bernad i Manel Plana (Universitat de Lleida), Víctor Peguera (Diputació de Lleida) i Eduard Trepat (Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya, ARCA), han obtingut finançament per realitzar el projecte de recerca: Els micropobles de Catalunya: situació i reptes de futur.

Amb el finançament de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya analitzaran la situació dels micropobles (aquells amb menys de 500 residents) de Catalunya des del punt de vista de la gestió administrativa, de la situació socioeconòmica municipal i dels serveis que s’oferten a la ciutadania. Per assolir-ho, el projecte finançat proposa aproximar-se a aquestes poblacions i els seus residents des d’una perspectiva metodològica qualitativa i, també, quantitativa. Captura de Pantalla 2024-07-04 a las 19.55.40