some_text

Tret de sortida a l’estudi “La situació en l’àmbit de l’habitatge en el col·lectiu de persones amb problemes de salut mental” i vinculació de dos membres del GRASE a un projecte I+D

La Taula de Salut Mental de Lleida-Segrià ha encarregat al GRASE un estudi que permeti descriure la situació en l’àmbit de l’habitatge en el col·lectiu de persones amb problemes de salut mental a la comarca del Segrià. Més enllà de la part descriptiva, es  pretén aportar unes recomanacions tècniques que permetin orientar les polítiques i els serveis d’habitatge que es dirigeixen a aquest grup de població. L’estudi, finançat per la Diputació de Lleida, tindrà una durada de 18 mesos i té com a investigador principal al Dr. Xavier Miranda.

D’altra banda, la Dra. Carolina Blàvia i el mateix Xavier Miranda formen part de l’equip que durà a terme el projecte “Los crímenes de honor como violencia de género: delineamiento de un estatuto jurídico-asistencial protector en España (HONGEN)”, otorgat pel Ministerio de Ciencia e Innovación i liderat per la Dra. Carolina Villacampa i el Dr. Marc Salat.

pexels