some_text

Atorgat l’ajut d’investigació en el marc de la convocatòria a accions de cooperació al desenvolupament 2023 en la categoria de quart món.

A Carolina Blàvia, col·laboradora del GRASE, li ha estat atorgat l’ajut d’investigació en la categoria de quart món. El projecte d’investigació titulat  “Sostre i alimentació: itineraris, circuits i estratègies de les persones en situació de vulnerabilitat”  té com a finalitat conèixer les diverses estratègies de les persones en situació de vulnerabilitat en la cobertura de les seves necessitats, esbrinar els circuits que realitzen i saber quines dificultats d’accés afronten i com aconsegueixen anar endavant. El projecte el realitzarà conjuntament amb la professora associada del grau de Treball Social, Imma Moré i es realitza amb el suport de dues entitats socials de Lleida, les Llars del Seminari i El Palet (Banc d’aliments).Captura de Pantalla 2023-05-24 a las 11.42.56