some_text

PREMIS DE RECERCA EN TREBALL SOCIAL PER A DOS PROFESSORS DEL GRASE

Carolina Blàvia i Xavier Miranda, professors de l’àrea de Treball Social i Serveis Socials a la Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social, han estat els guanyadors de la onzena edició del Premi de Recerca de Treball Social Dolors Arteman, que organitza el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya.

La Dra. Blàvia ha estat premiada en la modalitat de “Millor treball de recerca finalitzat” amb el seu estudi Voluntariat i professionals: sinergies en el Tercer Sector Social. Pel que fa a la modalitat de “Millor proposta de recerca a realitzar”, aquesta s’ha atorgat al projecte Com es construeix la recuperació en salut mental? Una resposta a partir de l’anàlisi en profunditat de deu casos d’èxit, elaborada pel Dr. Miranda conjuntament amb l’Institut de Treball Social i de Serveis Socials (INTRESS).Foto 2Foto difusió