some_text

Enric Falguera i Moisès Selfa, membres del GR-ASE, han estat guardonats amb el 20è Premi Aurora Díaz-Plaja,

Els professors de la Universitat de Lleida (UdL) Enric Falguera i Moisès Selfa, i membres del Grup GR-ASE, han estat guardonats amb el 20è Premi Aurora Díaz-Plaja, que atorga l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana, per un article sobre la poesia per a infants de Miquel Martí i Pol publicat a la revista Ausa del Patronat d’Estudis Osonencs. El lliurament tindrà lloc el proper dissabte, 18 de setembre, en el marc de la Setmana del Llibre en Català que se celebra al Moll de la Fusta, a Barcelona. El text, titulat Miquel Martí i Pol i la poesia per a infants, reivindica la importància d’aquesta producció infantil de l’escriptor de Roda de Ter, valorant el seu paper decisiu en la configuració del gènere. El jurat del premi – format per Maria Mercè Roca, Jaume Cela i Pere Martí- destaca que l’article dels professors de la UdL està “molt documentat i molt ben escrit”. El veredicte explica que “analitza la poesia infantil de Miquel Martí i Pol, relacionant-la amb la resta de la seua obra, contextualitzant-la i reivindicant-la”.

 
Captura de pantalla 2021-09-16 a las 20.04.29