some_text

Publicació: Experiencias y aprendizajes a lo largo de la vida.

Recentment s’ha publicat el llibre de Aleandri, G.; Llevot, N.; Bernad, O. (ed.) (2021). Experiencias y aprendizajes a lo largo de la vida. Lleida: Servei de Publicacions de la UdL.

DOI https://doi.org/10.21001/experiencias.2021

Les societats actuals es caracteritzen per ràpids i incessants canvis en l’economia, les tecnologies, les polítiques, les relacions socials i, sobretot, en les necessitats educatives. En aquest escenari complex, amb l’Agenda 2030 i els objectius pel desenvolupament sostenible com a teló de fons, aquest llibre pretén aprofundir en dues qüestions principals: d’una banda, en els canvis en l’aprenentatge permanent per a docents i educadors, responsables d’educar a les noves generacions, promovent també una perspectiva d’aprenentatge i educació per a tota la vida entre els seus estudiants; i, de l’altra, en l’aprenentatge profund al llarg de la vida (Lifelong, lifewide i lifedeep learning), amb especial atenció als joves, adults i persones grans, fent èmfasis en la interculturalitat.

Amb un enfocament particular en les polítiques educatives, realitats i pràctiques, problemes i perspectives a Espanya i Itàlia, en una dimensió de diàleg actiu i bidireccional s’ha realitzat aquesta experiència entre Itàlia i Espanya.

Captura de pantalla 2021-03-14 a las 20.09.39