some_text

Presentació del llibre de Xavier Miranda (premi IX Dolors Arteman).

El 15 d’octubre de 2019 es va presentar el llibre “Treball Social en Salut Mental. Una anàlisi de la disciplina i la identitat professional a Catalunya” de Xavier Miranda (membre de Gr-ASE) i que obtingué el IX premi de recerca en treball social Dolors Arteman.

La recerca que presenta el llibre parteix del supòsit que els malestars expressats pels treballadors i les treballadores socials entorn de la identitat professional es troben directament relacionats amb les dificultats de consolidació del treball social com a disciplina. L’exploració d’aquest plantejament s’ha acotat a un dels espais específics en què actua el treball social, com és la salut mental. En el llibre s’aprofundeix en l’objecte d’intervenció, els espais interdisciplinaris, l’avaluació de les intervencions i la relació entre ideologia i deontologia, i es conclou assenyalant algunes categories que representen maneres diferents de projectar la identitat professional.IMG_6176