some_text

Participem al Congrés Internacional Multidisciplinar de Recerca Educativa de Sevilla

cimie16_es

El grup de recerca participarà al Congrés Internacional Multidisciplinar de Recerca Educativa que es durà a terme a la ciutat de Sevilla els propers dies 30 de juny i 1 de juliol.

Per una banda: Olga Bernad, Núria Llevot, Jordi Domingo, Carme Molet i Ramon Julià presentaran una comunicació sobre “Reptes per a la identitat i per a la convivència intercultural i interreligiosa” fruit d’una recerca recent a l’àmbit català finançada per la Direcció General d’Afers Religiosos convocatòria 2014.

Per altra banda: Alfonso Revilla, Carme Molet i Núria Llevot exposaran “Art africà, model d’una educació intercultural”, des d’una visióinterdisciplinar portada a terme a la Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social el curs 2015-16. I Maria Paz López Teulón presenta una comunicació sobre “La acción socioeducativa de las asociaciones africanas en Cataluña”, fruit de la seva tesi doctoral lligada al Projecte I+D “Asociacionismo e inmigración africana: funciones latentes y manifiestas” (CSO2008-01122/SOCI).

Trobareu tota la informació del congrés aquí: http://amieedu.org/cimie/